Náš príbeh
Od začiatku otvorenia reštaurácie Fabrika 67 v rokoch 2018/2019 som stál pri zrode konceptu a počas nasledujúcich rokov ho menil, rozvíjal a občas experimentoval s chuťami. Hlavnými hýbateľmi úrovne gastronomických služieb sú vždy zákazníci a tí nám pomohli a stále pomáhajú udržať sa na trhu svojou či už príležitostnou alebo pravidelnou návštevou. A vďaka ním som sa po niekoľkých dekádach v gastre rozhodol pre vlastné podnikanie. Moderný biznis areál na frekventovanej Novozámockej ceste bola tá správna voľba. Dizajn reštaurácie odráža priemyselné prostredie, v ktorom sa nachádzame. V podstate všetko, čo u nás uvidíte vychádza z industriálneho alebo minimalistického štýlu, od baru cez reštauráciu až po toalety. Sme predovšetkým obedová reštaurácia a raňajkáreň. Naša filozofia je jednoduchá - každý deň prinášať chutné menu, z ktorého si vyberie každý. Snažíme sa znovú objavovať jednoduchú podstatu jedla. Skúšame a spoznávame nové zaujímavé suroviny a kombinácie aj pre našich vegetariánskych, či vegánských zákazníkov. Okrem mňa ako šéfkuchára tvorí Fabriku 67 veľa šikovných ľudí, ktorí nám pomáhajú na dennej báze alebo externe (dodávatelia, web, grafika). Za tie roky sme si, dúfam, vytvorili, stabilné zázemie. Spolu s vami sme dnes už komunita ľuďí, ktorá sa pravidelne stretáva počas raňajok a obedových prestávok. Spoznávame vaše tváre a príbehy a spoločne tvoríme jednu gastro rodinu - Fabriku 67.
Mário a Ludka Dani
šéfkuchár a manažérka
Fabriky 67